Kamremsbyte

Ni har kommit rätt om ni vill göra ett kamremsbyte på er bil. Vi byter kamremssatser på de flesta bilar till mycket konkurrenskraftiga priser som verkligen tål att jämföras. Dessutom erbjuder vi ALLTID gratis lånebil vid kamremsservice hos oss. Vi har kunskapen samt de rätta verktygen för att utföra ett fackmannamässigt jobb. Ni får alltid 12 månaders garanti på utfört kamremsbyte.

Att byta kamremssats är en av de viktigaste ingrepp man kan göra på en bil. Det är mycket viktigt att byta kamrem i rätt tid. Om kamremmen går av eller kuggar över då är det mycket dyrbar reparation som väntar. Har du köpt en bil och du är osäker om kamremmen är bytt då är det lämpligt att göra det med en gång. Kostnaden att byta kamremssatsen är mycket lägre än reparation om kamremmen går av eller kuggar över.

I kamremssatsen ingår kamrem, spännare samt löprulle (till vissa bilar kan det vara fler än 1 löprulle). Vi använder endast kvalitetssatser från Continental, Goodyear, Mapco, SKF och liknande.

Några priser på kamremsbyten:

  1. Volvo (bensin och diesel): 3000-3500 kr (beroende på motorutförande)
  2. Peugeot, Citroen, Renault, Fiat, Saab: 2800-3500 kr (beroende på motorutförande)
  3. Skoda Octavia 1.6 bensin: 3000 kr

Angivna priser är för arbete och material så det blir inga otrevliga överraskningar. För pris på just er bil kan ni maila er bils regnummer till oss så återkommer vi med prisförslag. Oftast är våra priset minst hälften mot vad märkesverkstäder tar. Dessutom får ni ett personligt bemötande och vi förklarar gärna hur hela arbetet går till. Efter utfört arbete stämplar vi alltid i serviceboken.

För att ta reda vad ett kamremsbyte kostar på just er bil kan ni göra en förfrågan